Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η δια ζώσης διδασκαλία τότε η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε να προετοιμαστείτε για το ενδεχόμενο αυτό με το να ελέγξετε αν έχετε τους κωδικούς των παιδιών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο www.sch.gr . Σε περίπτωση που τους έχετε χάσει μπείτε και δημιουργήστε καινούργιους και διατηρήστε τους κάπου που να έχετε εύκολη πρόσβαση.

Για την ασύγχρονη εκπαίδευση θα χρησιμοποιηθούν οι πλατφόρμες

e-me https://auth.e-me.edu.gr/

και e-class https://eclass.sch.gr/ 

Σε όλες τις πλατφόρμες μπαίνετε με το ίδιο όνομα χρήστη και  τους ίδιους κωδικούς που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Οδηγίες θα βρείτε:

Για το e-class https://eclass.sch.gr/files/intro-student.pdf

Για το e-me  https://e-me.edu.gr/s/eme/main/e-me_manual.pdf

Κάποιοι εκπαιδευτικοί θα χρησιμοποιούν την μια πλατφόρμα και κάποιοι την άλλη γι’ αυτό οι μαθητές πρέπει να κάνουν είσοδο και στις δύο, δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού που έφτιαξαν στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο. Για απορίες και διευκρινίσεις παρακαλώ να απευθύνεστε στην υπεύθυνη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση του σχολείου μας.

Related Post

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευσηΣύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για περαιτέρω περιορισμό δραστηριοτήτων στην Π.Ε. Ηρακλείου, από αύριο Πέμπτη 04-03-2021 το σχολείο θα λειτουργεί με τηλεκπαίδευση. Οι μαθητές μας, όπως πολύ