Τέχνη στη ζωή μας

Ο χώρος του σχολείου είναι ένας δυναμικός, ζωντανός, διαδραστικός χώρος. Δεν έχουν σημασία τόσο τα υλικά του στοιχεία όσο η πνευματική ώσμωση των ανθρώπων εντός του. Ωστόσο, η ευχαρίστηση εκκινά και από την όψη. Η άχαρη όψη του σχολικού μας συγκροτήματος είναι πια παρελθόν.

Καλή διάθεση, ωραίες ιδέες, μπογιές και πινέλα, γνώση, τεχνικές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα, ενθάρρυνση και αντοχή, επιμονή, αγάπη είναι τα υλικά μας για τα δημιουργικά αποτελέσματα που αλλάζουν εντελώς την εικόνα του γυμνασίου μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας σε συνεργασία με την πολυτάλαντη και πάντα δημιουργική καθηγήτρια των καλλιτεχνικών του σχολείου, κυρία Εύα Αθανασιάδου, με την υλική υποστήριξη του δήμου, ανανεώνουν το τοπίο, μπολιάζουν τη σχολική ζωή με πνεύμα συνεργατικότητας και μας φτιάχνουν τη διάθεση με μπόλικη δόση ομορφιάς!

Ένα πολύ όμορφο δώρο, μια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και μια ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την διευθύντρια του σχολείου, κυρία Κωστάκη Μαρία, η οποία μετά από πολυετή παρουσία και αφοσίωση στο εκπαιδευτικό έργο, στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς, φέτος κλείνει την τελευταία της χρονιά στη σχολική ζωή. Καμία πρωτοβουλία όσο καλή και αν είναι δεν ευοδώνει χωρίς την υποστήριξη των σημαντικών ανθρώπων. Εκείνη έβαλε την πρώτη πινελιά και την ευχαριστούμε από καρδιάς!

Έπεται συνέχεια…