Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2022-2023

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στις 19:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Γυμνασίου Θραψανού η γιορτή για τη λήξη του διδακτικού έτους και την αποφοίτηση της Γ Γυμνασίου, που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η αυλή του σχολείου μας γέμισε από γονείς, μαθήτριες και μαθητές, μουσικές, γεύσεις, μνήμες και συναισθήματα. Η Διευθύντρια του σχολείου κα Χαρά Κυριακάκη άνοιξε την εκδήλωση και με την ομιλία της έκανε μια αναδρομή στη φετινή σχολική χρονιά, ευχαριστώντας τους γονείς χωριστά και τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, με μια εκδήλωση γεμάτη χαρά και ζωντάνια αποχαιρετήσαμε τα 16 παιδιά που πήραν το απολυτήριό τους. Προβλήθηκε βίντεο που επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες της Γ΄ τάξης 2022-2023, αλλά και ένα αναμνηστικό δώρο από το σχολείο με στιγμιότυπο από την εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.

Ευχή όλων μας οι απόφοιτοί μας να ανοίξουν τα φτερά τους, συνεχίζοντας το ταξίδι στο χώρο της γνώσης, κρατώντας στην καρδιά τους τις στιγμές που έζησαν στο Γυμνάσιο Θραψανού, στο δικό τους γυμνάσιο!